<xmp> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3752585598109069735\x26blogName\x3dClick+just+to+capture\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aimsbytchless.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aimsbytchless.blogspot.com/\x26vt\x3d2140443683623043911', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script> </xmp>
Profile
AIMIE. AMY. DOLL, CHO
20+. Degree in Digital Film & TV
Teh tarik & Ice Cham makes me Happy
&I love Goldfish, as in the fish

I Twitt You Not

Twitter Updates

    follow me on Twitter

    Links

    Azrin Razman
    Aisya Rahman
    Hanis Zalikha
    Niena Kamal
    Noreen Shaa
    Najwa Bulan
    Yunalis

    Nuffnang


    Layout ©
    Designer: manikka
    Resources: 1 2 3 4 5 6
    Sunday, May 23, 2010

    I know that it's impossible for me to satisfy everyone. Just bare with me for another month, then I'm off. Sorry if my present annoys you, all of you.
    But do you that you, yes some of you managed to drive me up to the wall? No?
    Its okay. I just have another month left. I hope that you, yes, all of you will be happy when I'm gone.

    .
    Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

    0 Comments:

    Post a Comment

    Tuesday, May 11, 2010
    Kalau mak kita kata kita ni 'useless', memang benar la kita ni useless sebab kata-kata seorang ibu tu sama macam doa. Kalau dia kata kita ni menyusahkan, memang benar la kita ni menyusahkan.

    Contohnya, kereta yang ibu bagi dekat kita kena saman. Ye la kita yang buat sebab lepak dekat SS15 / Taipan kita double park. Banyak pula tu saman. Kita takut kena marah so dibuangkan lah saman itu. Tiba-tiba, surat amarah saman polis ke apa kejadah nama dia sampai ke rumah. Ibu marah gila babs sebab kereta under nama dia. Dia marah pastu dia kata "Tak habis-habis menyusahkan. Useless. Buat kerja tak pernah yang menyenangkan". So basically kata-kata dia tu macam doa, dan terjadilah perkara yang 'useless, menyusahkan' dan sebagainya berulang-ulang kali.

    So pada kaum ibu, jangan la kata anak 'useless' dan menyusahkan. Kang dah jadi betul-betul, menyesal tak kesudah.

    Bukan saya nak suruh semua anak-anak melawan cakap ibu mereka, jadi biadap melawan balik bila ibu mereka cakap macam tu. Tapi, cuba la elakkan dari berlaku.

    P/S: orang la yang kata, bukan saya pandai-pandai reka. Dan ya, saya tengah emo sebab selalu kena.
    Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

    0 Comments:

    Post a Comment

    Saturday, May 8, 2010
    Chinaboy / Jinhackman came up with a new track, and it was dope (pergh, ayat hiphop, gila cannot-go) . To those who wanna have a taste of his new track, a taste of his 2nd up-coming album, do tune in to Xfm and listen to 'Disz Joint'.

    Takda radio? No problemo. The track is on his website too, www.jinhackman.com .

    Why am I so semangat promoting his new track? Cos he has been such a good friend for the past 5 years. Kan Jin, kan!!!! But such a good friend pon still got no time to hangout with me *run to the corner and cry*


    Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

    0 Comments:

    Post a Comment